Siriusov portal in vloga vode v tem času

Sirius je bil v starih tradicijah poznan kot varuh srca.
In Sirius A predstavlja arhetip velike matere, ki nam vedno znova daje na voljo svojo maternico, da se skozi njen porodni kanal rodimo na novo. Drugo ime za SIrius A je Oceana.

Egipčani so razumeli, da se modrost Siriusa sidra v zemeljsko realnost skozi element vode.
Ljubezen Siriusa boš začutila skozi vodo, ki sestavlja večino tvojega telesa in skozi čustva.
Duh komunicira s tabo skozi občutenje in to komunikacijo čutiš najprej v svoji ženski Duši.

Tale sezona preobrazbe in zdravljenja, ki nam je omogočena v prvi polovici avgusta je kot blagoslov, ki ga je modro izkoristiti.

Ne glede na motnje in ovire, ki smo jih deležne vsakodnevno, je modro okrepiti stik s svojo žensko dušo, z mamo Gaio in morskimi bitji, ki stojijo skupaj z nami in za nami v tem potentnem premiku, ki se dogaja na notranjih ravneh.

 

Odpiranje Portala je druženje, kjer s teboj delim kako postaneš zavestna Varuhinja notranjih voda. Da se zliješ z njima in skozi harmonično povezavo z zvezdami, planeti in vsemi petimi elementi zemlje, zraka, vode, ognja in etra, ter se odpreš za svoje darilo, ki je v tem času bolj pomembno in potrebno kot kadarkoli prej.
Varuhinja notranjih voda skozi sebe prevaja reko svetlobe, ljubezni in se uglašuje s Kozmično mamo, da sidra njeno celostnost v svetost Zemlje. Zdaj je ključen čas za to, da ostajaš v stiku s seboj in povezana z organskim življenjem v sebi.

Povabljena si v varovanje notranjih voda. Ker je ženska tista, ki skozi vode življenja poraja stvari v ta svet. In ko si ti povezana z vodami življenja, s harmonijo in ljubeznijo, si most med nebom in zemljo preko katerega se izvorna veličastnost življenja poraja v svet tam zunaj.

Odpiranje Portala je spletni intenziv, kjer bom s teboj delila veliko orodij, praks, s pomočjo katerih utelesiš svojo Žensko Dušo in jo povabiš v ospredje. Spletni intenziv bo potekal od 1.8.2022 do 15.8.2022. Več o druženju najdeš na povezavi http://divine.si/program/portal.html

Komentarji

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja