Saj drugo leto bo pa boljše, a ne!?

Bo, če bomo vzele lekcijo, ki nam jo je dalo leto 2020.

Leta sem sabotirala sebe, ker me je bilo strah, da bom kaj naredila narobe. Hotela sem navodila za uporabo in želela sem kontrolirati potek stvari.

Potem sem dojela, da je to, da se predaš toku življenja najbolj pomembna izbira, ki jo lahko narediš. Ob tem pa je modro poznati veščine in prakse, ki so potrebne, da jo v praksi lahko izvajaš.

Ne glede na to ali si želiš več denarja, več lahkotnosti, večjo pretočnost, več ljubezni, več podpore ali boljši stik s svojo žensko Dušo si skupni imenovalec vsemu TI – tvoje misli, tvoje ideje, tvoja prepričanja, tvoja frekvenca in tvoje želje.

In vse kar si želiš lahko pride do Tebe samo, če si Ti na voljo.

To pomeni, da prevzameš 100% odgovornost za svoje življenje, kar pomeni, da se zavedaš dejstva, da soustvarjaš in da je vse že v tebi.
Kot drugo je pomembno zavedanje, da k sebi pritegneš to, na kar se osredotočaš.
Zato je fokus druženja usmerjen na brezpogojno ljubezen in radost, ki ju ustvariš v sebi, namesto, da ju iščeš zunaj sebe.

In to kar je potrebno vedeti, ko govorimo o kreaciji je, da je potrebno investirati svojo energijo in čas vase, potrebno je dopustiti, da se preobrazba zgodi, se odpreti sprejemanju.

Tvoje soustvarjanje, zavestno soustvarjanje je ključ v tem procesu.
Stvari se ne dogajajo same od sebe in niso same po sebi umevne, to moraš razumeti.

Vabim Te, da izkusiš čarobnost Kreacije na sijoče ženstveni način!

Pridruži se mi v Kreaciji Leta 2021 na http://divine.si/program/kreacija.html

Komentarji

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja