Ovire

Če se sprašuješ zakaj v svojem življenju še ne živiš tega kar si želiš najdeš odgovor v današnjem videu…

Osvobodi Žensko v Sebi

Štiri arhetipske ranjenosti, ki jih moraš ozavestiti in pozdraviti v sebi, da bi res lahko zaživela kot ženska za katero si se rodila, da si, so;
Oskrunjenost, ki te oropa občutka svetosti tvojega fizičnega telesa in varnosti
Osramočenost, ki je poškodovalo tvojo kapaciteto negovanja sebe, zaradi česar si ne dovoliš, da bi uživala v življenju. In v polnosti zasijala kot Ti.
Demoniziranje, ki je uničilo tvoj občutek za samospoštovanje. To te vedno znova ovira, da bi v polnosti sprejela Celoto sebe.
Izgonanost, ki je uničila tvoj občutek samozaupanja. Zaradi česar dvomiš vase in se vedno znova prepričuješ, da si manj, kot v resnici si.

Vsaka ženska v zgodovini, od Marije Magdalene, ki je bila označena za prostitutko, Eve, ki je bila izgnana iz raja, Lilith, ki je bila demonizirana in veeeeliko je primerov, ki jih lahko najdeš, je poosebljala eno ali več teh arhetipskih ranjenosti. Resnica je, da so te rane globoko vtkane v samo tkanino življenja zaradi česar enostavno ne prepoznaš svoje enkratnosti, edinstvenosti in neponovljivosti. Zase vem, da so ravno te arhetipske ranjenosti tiste, ki so meni osebno preprečevale, da zasijem kot Ženska, za katero sem se rodila, da sem. Globoko verjamem, da je vsaka ženska edinstveno izžarevanje Boginje. Skozi vsako žensko se boginja izraža na njej lasten, edinstveni način. Iz izkušnje vem, da izvorna ženska esenca predstavlja tvoj dragulj, tvoje edinstveno izžarevanje, ki ima svoj okus, svoj odtenek, svojo noto. Vem pa tudi, da se ne boš resnično pokazala v svetu kot to, kdo v resnici si, dokler ne boš v sebi začutila svetost življenja in varnosti, negovanja in užitka, samospoštovanje in samozaupanje. Enkrat letno vodim ta edinstveni program za žensko, ki je pripravljena na to, da prepozna svojo dragocenost, uživa življenje, izkuša blaginjo in uteleša moč svoje ženske duše. Kajti tvoj božanski načrt je že v tebi. Tvoja naloga je, da odstraniš vse ovire, ki ti preprečujejo, da bi ga v polnosti utelesila in zaživela kot TI. Osvobodi Žensko v Sebi. Si zraven? Prijave so obvezne. Več najdeš na spletni povezavi >>>TUKAJ<<<

Komentarji

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja