Nekaj je v zraku

17.2. je poseben dan.
Dva planeta Saturn in Uran bosta v kvadratu.
Gre za medsebojni odnos, ki predstavlja izziv, silo, spopad z nekimi zahtevami.

Dejstvo je, da v življenju rastemo samo, če se soočamo z izzivi in sprejmemo okoliščine, ki razkrivajo ovire znotraj vsakega posameznika.
Kvadrati v astrologiji pokažejo na tisto, kar je potrebno premagati in preobraziti.
V ospredje prihajajo ovire, frustracije in blokade, skratka stvari, ki so same po sebi nezmožne harmoničnega oz. medsebojno skladnega delovanja.

Brez dvoma je to čas, ki dregne v nasilje in v tisti del človekove narave, kjer bi si skozi avtoritativnost in nadvlado podredili šibkejše dele okoli sebe.
Kvadrat prinaša priložnost za zavestno premagovanje ovir, ki s seboj nosi potencial, da pripelje do rasti, napredka in velikih dosežkov.

Prvi kvadrat med tema dvema planetoma Saturnom, ki je v Vodnarju in Uranom, ki je v Biku, v tem letu je danes, drugi bo v juniju in tretji decembra. Skratka tole kar se danes odpira nas bo spremljalo skozi vse leto. Oki, odpira se že od decembra, pa vendar se v zadnjih dneh ali tednih kažejo tematike, ki bodo aktualne vse do decembra.

Saturn in Uran sta v odnosu, ki kaže na napetosti, nesreče, njun odnos prinaša revolucionarne spremembe. Uran je planet, ki je vladar Vodnarja. V Vodnarju pa se nahaja tudi Saturn.
Njuno srečanje na nebu napoveduje, da je potrebno prenoviti notranje odnose med otrokom in staršem in da se bo na površje dvigovalo veeeliko balasta.

V videu sem podelila vpogled v to kaj je v zraku… .

Komentarji

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja