Moč povezovanja

Pomembno je, da ženske soustvarjamo in delimo stvari druga z drugo.

Včeraj je ena od žensk v krogu podelila svojo zgodbo o tem, kako je bojevanje med ženskami uničujoče in kako globoko zareže, ko te ženska napade in obtoži stvari, ki niso resnične.
Tekmovalnost, brezobraznost in krutost ženske je osupljiva, še posebej zato, ker večina, ki so takšne ne ve, da to v resnici počnejo sebi.

Zato je še toliko bolj dragoceno to, da se imamo in da delimo stvari druga z drugo.

Ker roko na srce, podporo potebujemo in pomoč je vedno dobrodošla. Tako kot zgled, da se skozi svoje izzive premikaš hitreje in predvsem z več nežnosti in miline. Ker ena tistih stvari, ki je ne iščem več je drama.

Danes bom s teboj delila dve pomembni ženski v mojem življenju, ki sta zaznamovali zadnje tri leta ali več mojega ustvarjanja. In to kar bom delila te utegne presenetiti.

>>> Pokukaj kako stopiš na pot nazaj Domov, nazaj k Sebi. Če si v ženskem telesu, potem so tvoji možgani zvezani na tak način, da si nesebična. Skozi svoje odraščanje si se naučila, da prednost daješ delu, prijateljem, partnerju, otrokom in družini, običajno na račun sebe in tega, kar si želiš. Večina žensk, ki jih srečam, sebe postavlja na zadnje mesto. Zaradi tega, ker pozabiš sebe dati na prvo mesto čutiš nepovezanost, preplavljenost z delom, nezadovoljstvo in neizpolnjenost. Posledica tega je nezaupanje vase, nespoštovanje sebe in izguba stika z Žensko v Sebi. V skupnosti Razcvet v Žensko za katero si se rodila, da Si, to igro spremenimo. Več najdeš na povezavi >>>tukaj<<<

>>> In ker zate želim, da ustvariš ljubezenski odnos, ki varuje ljubezen in da premagaš uničevalce ljubezni, ki ti stojijo na poti, sem pripravila brezplačni vodnik za varovanje ljubezni, pofočkaj se in postani del skupnosti Varuhinj Ljubezni.
Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!
Taja Albolena

Komentarji

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja