Mlaj v Vodnarju

Pred nami je mlaj v Vodnarju… kaj prinaša s seboj verjetno že čutiš :)

Ženska je ciklično bitje. Je bitje procesov. Rada reče, da potrebuje čas. Potrebuje čas zase.
Da se uglasi s svojo žensko esenco. In pogosto si tega časa ne podari.

To številne ženske pušča nezadovoljne, neizpolnjene in vedno znova prazne.

Posledica tega, da si ciklično bitje je to, da potuješ s cikli lune. Sama to vem že dolgo, vendar tega nisem znala resnično uporabiti. Do sedaj. V resnici mi je kar malo nerodno, ker je bil mesečna astro napoved s cikli lune leta del mojega mesečnika vrsto let, vendar tega nisem znala resnično uporabiti. Zdaj pa sem dobila v roke način, kako pluješ s temi cikli, skupaj z razumevanjem in znanjem.

Začnemo z mlajem, kajti mesec se za žensko v resnici začenja in zaključuje z luno v istem znamenju. En cel cikel greš znotraj ene energije, kjer greš skozi osem faz in skozi vse štiri notranje ženske arhetipske energije. In ker s tem valom plujemo vsi je to znanje zelo dobrodošlo, da bolje razumeš ljudi v svoji okolici.

Vabim Te, da se mi pridružiš v spletnem druženju Varuhinja Ciklov, kjer bom s teboj delila kako začeti mesec in tudi svoj dan in kako ga zaključiti. Pa tudi zakaj je tako ključnega pomena za žensko, da si podari 10 minut časa na dan?

Ja slišim Te, vem, nimaš časa. Vem, tudi jaz sem tako razmišljala. Vendar, če si ga ne podariš sama, ti ga ne bo nihče!

Vabim Te, da se mi pridružiš 11.2.2021, ko bom v prvem spletnem druženju delila zemljevid potovanja. Več o druženju si lahko prebereš tukaj http://divine.si/program/cikli.html

Komentarji

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja