Izzivi in težave

Dobila sem vprašanje na katerega v videu odgovarjam….
Kako to, da se kljub vsemu delu v odnosu še vedno, po vseh letih še vedno pojavljajo izzivi in težave?
A ni tako, da bi se s časom to moralo nehati!?
Moja izkušnja je, da se ne neha.

V videu pa delim zakaj.
Podelim en mit v katerega zelo verjamemo.
In tri težave s katerimi se srečujemo ženske v sistemu dominance.

Razpuščanje sistema Dominance je 6-urni intenziv, kjer bom s teboj podelila zgodbo o Patriarhatu in kako smo prišli do tukaj kjer smo. Zdaj je tukaj ta čas, ko mora ženska vzeti svojo moč/svetlobo nazaj. Pa ne z dominacijo nad drugimi. Ne gre za dominacijo nad moškimi. To ni čas za boj. Pa tudi ne za beg ali ignoranco.
Danes vem, da je to klic tebi draga sestra, da se spomniš in stopiš v polno moč svoje Duše. Tukaj je ta čas, ko lahko ta model Dominacije po katerem živimo, razpustimo. Vendar se to ne bo zgodilo tam zunaj. Tako kot se sidranje Patriarhata ni zgodilo tam zunaj v svetu. Zgodilo se je skozi vsakega posameznika. In ženska je rodila to silo v ta svet. Tako kot poraja vse, kar je del tega sveta. Zdaj je čas, da prevzamemo odgovornost vsaka za svoj del. In tukaj je ta čas, ko se je potrebno soočiti tako z občutki krivde kot tudi sramu zaradi tega, kar smo naredile.
In to ni za tiste s slabim srcem. Kajti to, kar soočenje s seboj terja ognjevitost. Terja srčnost. Terja pogum. Odločnost, suverenost. In predvsem terja stabilnost. Tvoje energijsko telo mora biti stabilno, da bi lahko upravljala s svojo energijo/močjo/svetlobo. Ti moraš biti postavljena. Držati svoj prostor. Biti suverena in popolnoma zaupati v to, kar ti tvoja Duša razkriva. Prispevek je 97€ za več kot 6 ur predavanj in 2 vodeni praksi. Več najdeš na spletni povezavi http://divine.si/aktualno/model.html

Komentarji

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja