Celota

Vsi smo skupaj v tem aktualem dogajanju in gre za kolektivni spust v senco.
Aktivirajo se različni arhetipi in res je pomembno, da vsak prevzame odgovornost zase in vzame svojo moč nazaj.

Kako gre Tebi?

Deset let sem se pripravljala na to, da danes lahko ponudim program, ki celostno zaobjema vse tri vidike moči/svetlobe…. tako s stališča osebne zgodovine, kot tudi dednih linij in dušne linije.
Ker moraš v sebi nabrati dovolj moči/svetlobe, da lahko držiš svojo posodo za preobrazbo tega, kar je v tebi.
Stvari se ne zgodijo vse naenkrat, odstirajo se ti počasi, listič po listič, kot se odpira vrtnica.
In to z razlogom.
V tebi je toliko balasta, toliko je stvari, ki si jih skrila v sebi, da bi te to, če bi vse naenkrat prišlo na površje, ubilo.
Zato je pomembno, da razumeš, da lahko tiste najbolj boleče stvari pozdraviš šele, ko si nabrala dovolj moči/svetlobe, da zmoreš držati svoj sveti prostor, svojo posodo za to, kar se želi zliti skozi tebe.

Rada rečem, da moraš okrepiti svojo notranjo napeljavo, če želiš skozi svoje telo spuščati veliko voltažo elektrike, beri svetlobe. In zato začneva postopoma. Najprej z osebno zgodovino. Nato se potopiva v maternico tvoje mame, kjer se soočiš s programi, ki si jih prevzela od nje že kot zarodek v maternici, pred rojstvom. In šele nato greva v preteklost, tja, kamor te pelje tvoja duša. Da osvobodiš sebe in si povrneš moč/svetlobo, ki je ostala ujeta v preteklih življenjih.
Da bi resnično lahko osvobodila sebe potrebuješ orodja in protokole, kajti v energijskem svetu ni samo svetloba, je tudi veliko teme. In svoja spoznanja bom s teboj podelila v tem druženju, ki predstavlja moja življenjska učenja in znanja s področja energijskega čiščenja prostora, ženskega energijskega sistema, egipčanske magije in mistike.
Več najdeš na povezava je na http://divine.si/program/opolnomocenje.html

Komentarji

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja