Čas je neobnovljiv vir…

Nisem dovolj dobra
Nisem vredna.
Nisem popolna.

Izjave, ki jih pogosto slišim iz ust ženske, ki išče sebe, dela na sebi že dolgo časa in se počuti kot največja zguba v življenju.

Kje začeti, ko ugotoviš, da ne glede na to kako se trudiš to ni tisto, kar bi rada.

Čas je neobnovljiv vir. Če si stara 40 let, si pri predpostavki, da je povprečna življenjska doba 80 let, na polovici svojega življenja. Zdaj odštej še tretjino tega časa, ker ga boš prespala. Koliko ti zares še ostane zato, da izraziš sebe?
Da podeliš sebe z ljudmi in s svetom.
Zdaj je čas, da nehaš čakati na nekoga, ki ti bo dal dovoljenje, da narediš tisto zaradi česar si tukaj.

Tukaj si na misiji. Da sebe podeliš z ljudmi in s svetom. In čas je, da se soočiš s strahovi, ki te držijo nazaj, da bi lahko naredila pozitivno razliko in pustila sled.

V tebi so omejitve in programi. Ti sama sebe držiš nazaj.

Žal mnoge ženske ne posvečajo pozornosti in ne vlagajo energije v najpomembnejši odnos v svojem življenju… s seboj.

Eno vprašanje imam ZaTe… kakšna je cena tega, da ostajaš tukaj kjer SI?

Koliko te stane, da ne živiš kot Ženska, za katero si se rodila, da SI?

To je tista točka, kjer imaš na voljo samo dve možnosti: ali odpreš oči in se prebudiš ali pa greš še globje v nezadovoljstvo in za svojo nesrečo kriviš druge.

In na tebi je, da izbereš Zase.

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!
Taja Albolena

Mentorica za razcvet Ženske Duše
♥  www.divine.si

 

PRIPRAVLJENA NA VEČ?
Ostani v stiku z mano.
>>> Pokukaj kako postaviš temelj Ljubezni. Kajti odnosi – pa tudi odsotnost odnosov – so v tvojem življenju ali veter pod tvojimi krili, da lahko letiš ali pa teža, ki te vleče navzdol in ti onemogoča, da zaživiš življenje o katerem sanjaš.
Žal večina med nami ni imela zgleda, poleg tega smo brez modrosti, orodij ali vodstva, kako ustvariti ljubeč odnos s seboj, z ljudmi in s svetom, ki te podprejo, da se razcvetiš. V tem spletnem druženju bom s teboj delila 10 ključev, s pomočjo katerih boš postavila stabilen in konkreten temelj Ljubezni do Sebe, do ljudi in sveta. Več najdeš na povezavi >>>TUKAJ<<<

>>> In ker zate želim, da ustvariš ljubezenski odnos, ki varuje ljubezen in da premagaš uničevalce ljubezni, ki ti stojijo na poti, sem pripravila brezplačni vodnik za varovanje ljubezni, pofočkaj se in postani del skupnosti Varuhinj Ljubezni.

 

Komentarji

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja