Arhetipi in njihova igra

Ta video je kot naročen zate, če si se kdaj, kot moja znanka spraševala… Kaj je fora z arhetipi?

In zakaj so pomembni v tvojem življenju!?

Globoko verjamem, da je tvoje življenje lažje, če poznaš svoj notranji tim in igralce na svojem notranjem igrišču.

V videu podelim aktualen primer.

 

V tvojem življenju pride čas, ko spoznaš, da je čas, da nehaš iz svojega življenja izpuščati najpomembnejšo osebo v tvojem življenju… Sebe.
Osebna mandala arhetipov je tvoj zemljevid za spoznavanje svojega polnega potenciala. Na voljo je 22-dnevni intenziv spoznavanja notranjih zaveznikov Ženske Duše. Arhetipi so tvoji zavezniki, ki jih je duša izbrala, da z njihovo pomočjo izkuša to življenje tukaj in zdaj. Arhetipi so tvoja energijska matrica, struktura, ki pravzaprav sestavlja človeka. Arhetipi so tvoji energijski vodniki s pomočjo katerih zaživiš svoj polni kreativni potencial, izpolnitev svojega posvečenega dogovora.
Vsaka duša pred utelešenjem v telo izbere katere arhetipske energije bodo soustvarjale njeno človeško izkušnjo. Duša izbere tiste arhetipske energije, ki ji bodo omogočile zemeljske lekcije, ki jih potrebuje za svojo rast. In kljub temu, da imaš v sebi vse arhetipske energije, imaš različno močno izražene določene arhetipe v svojem karakterju. Vabljena v 22-dnevni intenziv v 6 delih in individualno srečanjem v živo v Zoom Salonu, kjer boš narisala svojo osebno mandalo. Več najdeš na spletni povezavi http://divine.si/program/arhetipi.html

Komentarji

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja