12 svetih dni Božiča

Že starodavna ljudstva so poznala skrivnosti ritualov in ciklov Narave. Poznali so globlji pomen zdravilnega portala, ki se vsako leto odpre 21.12. skozi poravnavo Zemlje, Sonca in centralnega Sonca. Vedeli so, da se vsako leto odpre portal skozi katerega je omogočen vstop v kozmično maternico boginje Isis, ki nam omogoči globoko regeneracijo, zdravljenje in obnovo vseh naših sistemov in teles.

Zemlja je živo bitje, ki diha. Letni vdih traja šest mesecev od 1. avgusta do 1. februarja. Keltski praznik Lammas je praznik prve žetve, ki označuje začetek vdiha kozmičnih darov, ko se v zemeljsko atmosfero spušča obilo moči meteoritskega železa, kar povzroči, da se ljudje obrnemo vase. Višek vdiha se odraža v 12 svetih nočeh, ko se te energije še posebej okrepijo in nam konec leta omogočijo intenzivno zdravljenje na vseh nivojih. Energijska vrata se odpirajo 21.12. s keltskim praznikom Yulom. Prehodi med energetskimi ravnmi so v tem času še posebej lahki. Angeli v tem času Zemljo posujejo z zlatim prahom in nam omogočijo še bolj močno povezavo z njimi.

Zemlja sprejema dvanajstkratno izžarevanje sile štirih božjih obrazov iz smeri različnih ozvezdij. Če jih pogledamo kot celoto, nas obdajajo kot kolo. Širjenje energije zodiaka Zemlji omogoča njen obstoj. Njihove vibracije se srečajo v kozmičnem prostoru, ustvarijo interferenco energije, kar vodi h kondenzaciji in materializaciji. Počasi, počasi se je skozi ta proces izgradila naša Zemlja. Na podoben način se je v obdobju nosečnosti izgradilo tudi naše telo, od glave proti nogam.

V dvanajstih svetih nočeh smo deležni podobnih, a obilnejših moči izgradnje in obnove fizično-vitalne plasti bivanja. V teh svetih nočeh iz vesolja k nam dotekajo velikanske količine kozmične energije, ki nas, če jim dovolimo, očistijo in prerodijo.

Ta proces se začne v noči iz 24. na 25. december in se zaključi s 6.1. v ciklu 12 svetih noči Božiča poteka intenzivno zdravljenje vseh naših telesnih sistemov, kar lahko v izobilju izkoristimo.

Takrat nadaljujemo ;)

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena

Komentarji

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja